Untitled-5x
galerie
INCO INDUSTRY SCRIE POVESTEA LEMNULUI

INCO INDUSTRY și-a început activitatea la sfârșitul anilor ’90, prin a produce contratocuri, rafturi și luminatoare de mansardă ecologice. Prin conceptul avansat de fabricație propunem clienților noștri produse de primă clasă.

Suntem specializați în producția și comercializarea lemnului termotratat din 2016. Realizăm, de asemenea și montanți din rășinoase, precum și produse de plastic pentru montarea pardoselilor flotante și de nivelare a gresiei și faianței.

În prezent INCO INDUSTRY produce o gamă variată de produse din lemn termotratat în special lamele profilate pentru decking, pardoseli și fațade din lemn termotratat.

 
 

 

Respectul față de cerințele clientului ne determină să progresăm în mod constant. În acest sens, investim în tehnologia de producție, ne extindem spațiile de depozitare, implementăm servicii îmbunătățite și participăm la activități de instruire profesională și perfecționare.

ORGANIZAȚI

Credem în importanța cunoașterii nevoilor clienților noștri și schimbărilor de pe piață și cum să răspundem acestora. Compania având o structură articulată și concentrată pe domeniul ei de activitate.

DE ÎNCREDERE

Ne dorim să merităm locul câștigat față de clienții noștri și pentru a reuși mai departe trebuie să fim ceva și cineva pe care să te poți baza. Mereu.

INOVATORI

Studiem continuu noi soluții, noi îmbunătățiri și noi strategii de propus cu care să ne uimim clienții. Acesta fiind singurul mod de a nu fi considerat ca toți ceilalți.

COMPETENȚI

Ne îmbunătățim continuu datorită practicii și experienței noastre zilnice și datorită celor peste 1.000 de clienți din România și din Europa. De ce? Pentru că știm despre ce vorbim.

CALITATEA PRODUSELOR

Materialul lemnos provine din exploatări forestiere sustenabile și controlate. Aceste arii geografice de recoltare se află în zone de deal și de munte, unde anotimpul de vară este relativ scurt. Perioada vegetativă fiind redusă, lemnul prezintă o fibră de calitate și diformități reduse. Ca tip și esență, cheresteaua este din pin, brad, molid și frasin.

Principiile după care S.C. INCO INDUSTRY S.R.L. se ghidează sunt Excelența Calității, Ecosustenabilitatea și Respectul față de Client.