Dakota_living-31

SISTEM FLOTANT DE TERASE

WOOD PLASTIC COMPOSITE PENTRU TERASE

WPC (Wood Plastic Composite) este un compozit din lemn de înaltă calitate, certificat pentru a fi utilizat în condiții de mediu extreme.

Este compus din:

 • Talaj și rumeguș (55%);
 • Material plastic (HDPE grad A – reciclabil 30%);
 • Aditivi chimici (15%) Agenți anti-UV, Agenți antioxidanți, Agenți stabilizatori, Agenți anti-ciupercă.
ÎNTREȚINERE

Simplu de întreținut, este impermeabil, hidrofug și aproape imun la condițiile meteorologice pe perioadă îndelungată.

 • Este o alternativă ecologică la lemnul exotic;
 • Sunt disponibile în profile cu două tipuri de suprafețe: o suprafață anti-alunecare și o suprafață ușor periată;
 • Proprietăți anti-alunecare și anti-așchie;
 • Testat în medii marine, rezistent la apă și sare;
 • Rezistent la termite, insecte și mucegai.

Culoarea suprafeței profilelor WPC – după o schimbare inițială ușoară – (caracteristică tipică a compozitelor din lemn de nouă generație) este stabilă, evitând procesul natural de albire a lemnului natural.

WPC LIGHT

Datorită greutății reduse și a structurii alveolare și drenante, este soluția ideală pentru folosirea la terase, grădini, piscine, platforme, decorativ, foișoare și orice altă aplicare exterioră.

 • Soluție economică și ușor de instalat.
 • Două tipuri de finisaj de suprafață într-un singur profil: anti-alunecare și ușor periat.
 • Imun la atacul insectelor, microorganismelor, ploii, zăpezii, razelor UV și apei saline sau clorurate.

PROFILE WPC LIGHT RECOMANDATE PENTRU TERASE

GOLD

Profil cu frezare simetrică.

BROWN

Profil cu frezare simetrică.

SMOKE

Profil cu frezare simetrică.

WPC SHIELD

WPC Shield este noua soluție din gama de lemn compozit, concepută pentru a propune un produs cu o estetică ridicată care sintetizează comoditatea întreținerii zero în mediul exterior (protecție totală împotriva agenților atmosferici, mucegaiurilor și microorganismelor) cu o finisare uimitoare a fibrei lemnului. , ceea ce îl face complet asimilabil unui lemn nobil.

Lemnul compozit este imbracat cu o folie de plastic coextrudata care il protejeaza de schimbarea culorii, de petele naturale (ulei, cafea, vin etc.) si chimice (acizi), insotite de o protectie la zgarieturi la suprafata.

WPC Shield este noua soluție de pardoseală exterioară potrivită pentru orice spațiu rezidențial, comercial, public și de cazare.

WPC Shield reprezintă într-un decor unic, două finisaje diferite de suprafață: glamourul contemporan al unui material ușor periat împreună cu granulația lemnului, poate fi asimilat unei terțe din lemn nobil.

PROFILE WPC SHIELD RECOMANDATE PENTRU TERASE

STONE

Profil cu frezare simetrică.

NATURE

Profil cu frezare simetrică.

CREAM

Profil cu frezare simetrică.

WPC SOLID

WPC Solid sunt o soluție ideală pentru așezarea suprafețelor cu rezistență ridicată la rupere și deformare.

Datorită solidității oferite de structura completă, este potrivit si pentru pardoseli cu suprafețe curbilinii, forme deosebite, acoperiri verticale, elemente de amenajare precum bănci, jardiniere etc.

Două tipuri de finisaj de suprafață într-un singur profil: anti-alunecare și ușor periat.

Imun la atacul insectelor, microorganismelor, ploii, zăpezii, razelor UV și apei saline sau clorurate.

PROFILE WPC SOLID RECOMANDATE PENTRU TERASE

COCOA

Profil cu frezare simetrică.

SAND

Profil cu frezare simetrică.

Moon

Profil cu frezare simetrică.

CONECTORI

CONECTORI PLASTIC ȘI OȚEL INOXIDABIL PENTRU PRINDERE ASCUNSĂ

Conectorii sunt produși din material compozit sau oțel inoxidabil care permit o asamblare ușoară, rapidă și în același timp asigură o durabilitate foarte bună.

CONECTOR PLASTIC TIP H

Conector de plastic folosit pentru prinderea ascunsă a lamelelor cu profil simetric și WPC.

CONECTOR OȚEL NEVOPSIT

Conector de oțel inoxidabil folosit pentru prinderea ascunsă a lamelelor cu profil simetric și WPC.

CONECTOR OȚEL NEGRU

Conector de oțel inoxidabil folosit pentru prinderea ascunsă a lamelelor cu profil simetric și WPC.

CONECTOR PORNIRE NEGRU

Conector de oțel inoxidabil folosit pentru prinderea ascunsă a lamelelor cu profil simetric și WPC.

ARKIMEDE

SISTEM REGLABIL PENTRU PARDOSELI FLOTANTE

ARKIMEDE este un sistem de suport telescopic și este format din patru modele, ARKIMEDE nano 18, ARKIMEDE 35, ARKIMEDE 60 și ARKIMEDE 115. Aceste picioare reglabile pentru pardoseli exterioare înălțate permit așezarea optimă a pardoselilor cu înălțime de la 18 mm (ARKIMEDE nano 18) până la 500 mm (cu ajutorul distanțierelor).

ARKIMEDE Nano permite o reglare a înălțimii de la 18 mm la 35mm.

ARKIMEDE 35 permite o reglare a înălțimii de la 35 mm la 60mm (până la 500mm opțional cu utilizarea distanțierilor h. 25, 50 și 100 mm).

ARKIMEDE 60 permite o reglare a înălțimii de la 60 mm la 115mm (până la 500mm opțional cu utilizarea distanțierilor h. 25, 50 și 100 mm).

ARKIMEDE 115 permite o reglare a înălțimii de la 115 mm la 220mm (până la 500mm opțional cu utilizarea distanțierilor h. 25, 50 și 100 mm).

Principalul avantaj al acestui suport telescopic este utilizarea extrem de ușoară. Cu 2 produse (plot + distanțiere) se poate ajunge până la 500mm. 

Atenție, la înălțimi peste 500mm structura devine instabilă.

Plotul ARKIMEDE este format dintr-un element de bază, piuliță inelară rotativă și un cap fix, cu o aripă concepută special pentru prinderea foarte bună a unei structuri de bază (din lemn sau aluminiu) potrivit pentru sistemul de pardoseală propus de INCO INDUSTRY.

LEVEL UP

SISTEM REGLABIL PENTRU PARDOSELI FLOTANTE

Sistemul LEVEL UP este un sistem de suport telescopic care a fost creat pentru instalarea în aer liber a plăcilor ceramice și a dalelor din pin și frasin termotratat. Este format din plot telescopic, distanțiere (h25, h50), bază suport structură, traversa zincată pentru baza suport structură, disc cauciuc antizgomot folosit pentru izolarea fonica a plăcilor ceramice și covor de cauciuc pentru izolarea fonica a întregului sistem.

Se instalează foarte rapid și asigură o suprafață stabilă și sigură.

Level Up este disponibil în 2 modele diferite:

 • LEVEL UP CERAMIC este sistemul care permite crearea unei structuri portante, reglabilă pe înălțime datorită suporturilor Level Up(minim 48 mm), pe care sunt așezate plăcile ceramice. Structura este realizată din pvc și este armată cu profile din oțel. De asemenea, Level Up garantează standarde ridicate de siguranță chiar și în caz de spargere a plăcilor.
 • LEVEL UP WOOD păstrează aceeași filosofie a celui ceramic, cu singura diferență că acest model este deja prevăzut cu profil structură din lemn termotratat (frasin sau pin) sau profil WPC. Level Up Wood se distinge prin structura portantă din pvc și asigură cele mai înalte standarde de siguranță chiar și în cazul ruperii profilelor fără aplicarea de armături suplimentare.

Utilizarea bazei suport nu este permisă decât în combinație cu suporturile reglabile ale sistemului LEVEL UP.

OBSERVAȚIE

Înălțimea maximă admisă cu sistemul telescopic LEVEL UP este de 30cm

Pentru a evita riscul de deteriorare a persoanelor sau bunurilor, producătorul recomandă:

Atunci când plăcile ceramice sunt utilizate în aplicații structurale, proiectantului și/sau clientului i se recomandă să evalueze cu atenție cerințele proiectului în raport cu caracteristicile tehnice ale plăcilor.

La instalarea pardoselilor trebuie respectate reglementările specifice și locale privind, printre altele, acțiunea vântului, sarcina structurală și acțiunile seismice etc. Nerespectarea reglementărilor poate duce la instalarea necorespunzătoare a produsului și poate cauza pagube materiale sau rănirea persoanelor.

Înălțimea maximă admisă cu sistemul telescopic LEVEL UP este de 30cm